Pretul anumitor produse (mobilier din lemn in general) variaza in functie de dimensiunile, accesoriile si materialele folosite.

Imaginile sunt cu titlu informativ, se prezinta produse ce le putem realiza la comanda. 
Plata se realizeaza prin card online sau ordin bancar integral pentru produsele standard.
Pentru mobilier pe comanda se percepe plata in avans a 50% din costul comenzii iar 50% inaintea livrarii produselor.
In functie de complexitate si de volumul de lucrarii termenul de livrare poate varia si se stabileste impreuna cu operatorii nostri in momentul in care contureaza o comanda ferma.

Atentie: produsele ce se realizaeaza pe comanda se dau in lucru in momentul primirii unui avans. Renuntarea la comanda atrage dupa sine posibilitatea nerecuperarii avansului. 

Toate retururile vor fi tratate în acord cu legile din România.

Politica de retur a I-mobila.ro nu contestă niciun drept al consumatorilor de a se retrage din contract, în temeiul „Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative” care statuează faptul că, în cazul în care consumatorul încheie contractul unui produs asamblat în decurs de 14 zile fără a-și motiva opțiunea, acesta este responsabil pentru orice diminuare a valorii bunurilor, ca rezultat al depozitării și manipulării lor, incluzând, de asemenea și diminuarea valorii ambalajului deteriorat și a bunurilor asamblate ce cauzează o valoare de piață redusă ca urmare a aspectului lor necomercializabil.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri. 

Prin utilizarea site-ului http://www.i-mobila.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.